Polyprint - Ontwerp & druk

Polyprint is een atelier voor vakmanschap en creativiteit in drukwerk. Dit bekwaam collectief is gegroeid uit een kleine boekdrukdrukkerij die anno 1958 werd opgericht (boekdruk is typodruk en niet hetzelfde als letterpress, letterpress is typodruk met reliëf). Polyprint ontpopte zich hierbinnen in 1989 en met onze passie voor artwork, design en technisch vernuft maken we van elk drukwerk een waar Kunstwerk, waarbij de mooiste papiersoorten, de meest exclusieve inkten en folies elkaar versterken.

Over polyprint Onze projecten

Back to the past and back

A DIGITAL WORLD

Voor kleine oplages hebben we een budgetvriendelijke oplossing die bovendien uiterst snel kan worden geleverd. Ons digitaal drukwerk (vlakdruk) is van uitzonderlijke kwaliteit door ons exclusieve kleurenmanagement. Bovendien ook perfect te combineren met foliedruk en of letterpress.

AN OFFSET TRIP

Offsetdruk (vlakdruk) is een eerder traditionele druktechniek die werd gecommercialiseerd begin de jaren ’70. Vandaag staat offset nog steeds voor de betere kleurkwaliteit en daardoor weergaloos drukwerk. Eveneens perfect te combineren met foliedruk en of letterpress. Offset is geschikt voor alle vormen van drukwerk: geboortekaarten, huwelijksuitnodigingen, verenigingsdrukwerk, bedrijfsdrukwerk, enzovoort…

A LETTERPRESS & HOT FOIL JOURNEY

Onze letterpress & hotfoil studio is wat Polyprint uniek maakt in België. Hier wordt de allerhoogste kwaliteit in drukwerk geleverd. Onze designers en klassedrukkers flirten met deze antieke machines voortdurend met de limieten van wat technisch haalbaar is in hoogwaardig drukwerk.
Letterpress is typodruk MET reliëf IN het papier. Letterpressen kan met inkt of kleurloos (debossing).
Foliedruk is een techniek om met een hoge temperatuur kleurfolie op papier te hechten.
Dit kan net als bij letterpress mét of zonder reliëf.

A GRAPHIC DESIGN PLANET

Ons creatieve team schrikt nimmer terug voor het onbekende of het “vacuo terribili”. Ze verbinden mooie papiersoorten met illustraties en moderne ontwerpen met klasse. Het ambachtelijke is nooit ver weg. Ook niet in design. Tekeningen, aquarellen, … worden net als vroeger eerst uitgewerkt op papier of doek. Alles wordt éénmalig uitgewerkt op maat. Gecombineerd met de mooiste druktechnieken behalen we met ons sterke team buitengewone drukresultaten. Overtuig jezelf en bekijk onze portfolio!

Zin om samen te werken?

Contacteer ons